Vi söker dig

SOM INTE

BACKAR FÖR

EN UTMANING

team lindnord

Har du kunskap, psyke och fysik för att arbeta parallellt med en Hollywoodproduktion?

Till hösten har det gått 6 år sedan Mikael Lindnord och gatuhunden Arthur träffades under VM i Multisport i Ecuador 2014. Historien har berättats tusentals gånger i olika former, som bland annat resulterat i två bästsäljande böcker som givits ut i över 20 länder.

Nu väntar nästa kapitel - hela historien ska bli en Hollywoodfilm med skådespelaren Mark Wahlberg i huvudrollen spelandes Mikael Lindnord. Filmens titel är "Arthur the King", och nu ska deras första möte och äventyr återigen upplevas.

Därför söker vi dig som inte backar för en utmaning – både fysiska som psykiska. Vi söker rätt person som älskar kombinationen mellan äventyr och storstad. Från stadsliv och strategiska affärsmöten, till djungel, insekter och tryckande värme. Tjänsten sträcker sig från hösten 2020 fram till och med 2022.

Utöver rätt psyke och fysik söker vi dig som:

  • Har stor erfarenhet av att skapa och vårda affärsmässiga relationer med strategiska
    partners, från början till slut
  • Kan skapa rätt content på engelska på Lindnords sociala plattformar i syfte att skapa
    engagemang och spridning
  • Har öga för layout och formgivning
  • Kan projektleda "Behind the scene"
  • Erfarenhet av traditionella mediakanaler

Du ska självklart vara självgående och strukturerad, med en vilja att leverera världsklass med rätt fokus och action framåt. En förutsättning är att du ska kunna bo utomlands i några månader.

Ansökningsprocess:

1. För oss är det viktigt att se riktiga case! Därför ber vi dig att fiktivt posta din egen ansökan på vald social plattform i syfte att se hur du paketerar bild och innehåll på sociala medier. Administrerar du idag, eller har administrerat, andras företagssidor får du gärna bifoga det i mailet. Bilder från våra sociala plattformar får användas i rekryteringssyftet.

2.Tillsammans med CV, personligt brev och själva "ansökan" (punkt 1,) vill vi se ett bifogat pressmeddelande på ämnet att rekryteringen är igång gällande vem som ska spela Arthur i filmen.


Maila till: rekrytering@magnushelgesson.se

De som går vidare i processen kommer att få genomföra en digital analys, en del i Magnus Helgesson digitala coachningsprogram IF SHAC – Bli din egen mentala coach. Steget efter det är Zoom-intervju och sista steget i processen är personligt möte med Team Lindnord.


Sista ansökningsdag är 9:e Oktober, 2020.

Om Arthur the King & Team Lindnord

Manusförfattare är Michael Brandt (Chicago Fire) och Lionsgate är filmstudion. Pre-production och filmning planeras till början av 2021 och kommer i huvudsak göras i Puerto Rico.


Historien har även blivit dubbelt EMMY nominerad och Arthur Foundation nådde i fjol målet att alla hundar och djur i Ecuador har samma djurrättsskydd som i Sverige.