FÖREDRAG MED MIKAEL LINDNORD

"WINNING MINDSET"

Mikael har under många år hjälpt elitidrottare att ta nästa kliv upp och nå både landslag och mästerskapsmedaljer. Han har under flera år utvecklat en vinnande formel som hjälpt många människor i olika verksamheter upp till nästa nivå, eftersom det är skalbart för alla olika typer av drömmar och mål. 

OM FÖREDRAGET "WINNING MINDSET"

Under en föreläsning med Mikael får du lära dig allt om målbild, motivation, ledarskap, sponsorskap och hur man får rätt inställning. 

Du får ovärderliga insikter och tips om hur du ska tänka och nå dina mål inom företagande, men också idrottsligt. 

Du får även höra den sagolika berättelsen om hur han träffade gatuhunden Arthur under en tävling i Anderna och vad som har hänt sedan dess. 

WINNING MINDSET

Mikael är en flitig motivationstalare och han hjälper både företagsledare och idrottare att ta nästa kliv upp och bli en bättre version av sig själva. Man får ovärderliga tips och insikter i hur man ska tänka för att pressa sig själv till max och nå en kapacitet som man inte visste fanns. 

multisportaren

Under nästan 20 års tid har vi kunnat följa Örnsköldsviksbons multisportbravader runtom i världen. Han har hunnit avverka tio VM som tävlande och han har även varit arrangör under VM 2006. 

gatuhunden arthur

Under en matpaus i en by i Anderna, mitt under en tävling, dyker gatuhunden Arthur upp. Mikael bjuder jycken på en köttbulle som slår följe med laget. Resten är historia. Idag har det gjorts två dokumentärfilmer om mötet och det har skrivits spaltmil om solskenshistorian. Det ska även bli Hollywoodfilm om deras möte.

Arthur

Gatuhunden Arthur och Mikael träffades för första gången under en tävling i Anderna. Mikael bjöd den skruttiga hunden på en köttbulle som sedan slog följe med laget hela vägen in över mållinjen, över berg och djupa dalar. Arthur följde sedan Mikael med hem till Sverige där han levde tillsammans med familjen till hans bortgång 8 december 2020.

Mikael

Mikael Lindnord var aktiv i 20 år som multisportare. Han debuterade redan 1997 i Åre Extreme Challenge. Multisport är en upplevelseinriktad konditionsidrott som består av flera delmoment. De vanligaste förekommande är mountainbike, orientering, paddling, inlines samt olika typer av rep/klättermoment.

mötet med Team Peak Performance

Flera dygns löpning, cykling och forsränning på 4 500 meters höjd var ingen match för gatuhunden Arthur som slog följe med det svenska multisportlaget. När svenskarna Mikael Lindnord, Simon Niemi, Staffan Björklund och Karen Lundgren tävlade i multisport-VM i Ecuador gjorde de en minst sagt oväntad värvning. Gatuhunden Arthur stötte ihop med laget i en bergsby i Anderna, och sedan var han och Mikael tillsammans, sida vid sida, fram tills Arthurs bortgång 8 december, 2020.


Mikael "multisport" lindnord

Mikael har en gång i tiden ingått det svenska multisportlaget Team Peak Performance och rest jorden runt och tävlat i terränglöpning, cykling och forsränning under minst sagt utmanande omständigheter.

mikael "multimike" lindnord

Mikael Lindnord är den multibegåvade multisportaren som numera valt att pensionera sig från sporten han var verksam inom i över 20 år. Under tiden han var aktiv har han hunnit samla på sig erfarenheter och insikter som är svåra att toppa. Han har pressat sig både fysiskt och psykiskt till max vilket gör att han har förståelse för hur man ska få ett vinnande mindset, och att det är hjärnan som är den starkaste muskeln. Allt sitter i huvudet och med rätt inställning kan man pressa ur sig flera mil till framåt, även fast det känns som att kroppen ska lägga av. Och detta gäller inte bara inom sport utan är applicerbart i allt inom livet. Att nå detta stadie är något som är möjligt för alla och det är precis detta som Mikael talar om under sina föreläsningar: hur man blir den bästa versionen av sig själv. Spetsa öronen och ta anteckningar när du får tips och verktyg som kan förändra dig själv och hela ditt liv. 

Han inspirerar folk till att göra sitt yttersta, går alltid själv först i ledet, med Mike vill man jobba alla dagar.

Niklas Berggren

Restaurang Allstar, Örnsköldsvik

boka föredrag

Med Mikael Lindnord